Bölge Haber Girişi : 06 Kasım 2009 00:10

Polis domuz gribine önlem aldı!..

Polis domuz gribine önlem aldı!..
Domuz gribi vakalarında sayı artarken, polis de domuz gribine karşı bir dizi tedbir aldı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri üst aramalarını maske ve eldiven takarak yapıyor.

Erzurum Ajans-Domuz gribi vakalarında sayı artarken, polis de domuz gribine karşı bir dizi tedbir aldı. Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri üst aramalarını maske ve eldiven takarak yapıyor.

Erzurum'da bugün görülen DHKP-C davası öncesi adliye binasının bulunduğu Merkezi Yönetim Caddesi üzerinde giriş ve çıkışları kontrol altında tutan polis ekipleri vatandaşları tek tek aradı. Domuz gribi önlemleri kapsamında maske ve eldivenle arama yapan polis ilginç görüntüler oluşturdu. Arama noktalarında maskeli ve eldivenli polisleri gören vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar, "Domuz gribi tüm ülkeyi sardı. Polis de doğal olarak kendini korumaya çalışıyor. Çok yerinde bir uygulama.

Aslında hepimiz maske ve eldivenle dolaşmalıyız" dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.