Erzurum Haber Girişi : 15 Ekim 2012 15:30

Ömer Çelik'ten uçak açıklaması

Ömer Çelik'ten uçak açıklaması
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Erzurum’a indirilen Ermenistan uçağı ile ilgili olarak, “Bir kriz durumu yok, incelemeden sonra gerekli açıklama yapılacak” dedi.
Erzurum Ajans-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Erzurum’a indirilen Ermenistan uçağı ile ilgili olarak, “Bir kriz durumu yok, incelemeden sonra gerekli açıklama yapılacak” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, parti girişinde gazetecilerin sorularına cevap verdi. Çelik, gazetecilerin Erzurum’a indirilen Ermenistan uçağının teknik bir zorunluluktan indirilip indirilmediğinin sorulması üzerine şunları söyledi: “Teknik bir zorunluluk olduğundan bahsediliyor. Teknik bir zorunluluk bile olsa uluslararası havacılık kuralları gereği içindeki malzeme incelenir. Dolayısıyla bir kriz durumu yok. İncelemeden sonra gerekli açıklama yapılır, teknik bir sorun varsa bunun nasıl giderileceğine bakılır” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.