Erzurum Haber Girişi : 14 Mart 2014 12:19

Önder bu yılın ilk toplantısını yaptı

Önder bu yılın ilk toplantısını yaptı
Türkiye İmam-Hatip Liseleri Mezunları Genel Başkanlığı, sistematik hale getirdiği koordinasyon toplantılarından ilkini bugün Erzurum'da gerçekleştirdi.
Erzurumajans-Türkiye İmam-Hatip Liseleri Mezunları Genel Başkanlığı, sistematik hale getirdiği koordinasyon toplantılarından ilkini bugün Erzurum'da gerçekleştirdi.

Toplantıyı Önder adına düzenleyen Önderin Bölge Koordinatörü ve aynı zamanda Erzurum İmam-Hatip Liseleri mezunları ve Mensupları Derneği ( ERZİMDER ) yönetim kurulu Başkanı Zülküf Usanmaz , "Bu toplantı İl koordinasyon kurulu toplantısıdır. Erzurum merkez ve ilçelerinde toplam 13 Adet İmam-Hatip Lisesi ve 17 Ad. İmam-Hatip orta okulumuz var. Toplantımıza bu okullarımızın Müdürleriyle, okul aile Birliği başkanları davet edilmiştir. Ancak 5 Nisanda 2014 tarihinde Iğdır' da Doğuanadolu Bölgesinin tamamıyla düzenleyeceğimiz Bölge toplantısı çok daha kapsamlı bir toplantı olacaktır. Bu toplantıya Koordinatör olarak sorumlu olduğumuz koordine sahamızdaki Erzurum, Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane merkez ve ilçelerindeki 50 'yi aşkın İmam-Hatip Lisesi ve orta okulu Müdürleri ve Okul aile birliği başkanları ile birlikte katılacağız. Geçen yıl Van, Iğdır, Ardahan Ağrı ve Kars il ve ilçelerinden oluşan Bölge bize katıldılar, bu yıl ise Bölge koordinasyon toplantısı için biz onlara katılacağız. Bugün toplantımızda öğrencinin daha iyi yetişmesine yönelik Önder'in hazırladığı ve uygulamaya koyduğu projelerini değerli idarecilerimizle paylaştık ve tanıtımını birlikte yapmaya çalıştık. Ayrıca onların bu projeler hakkındaki değerli görüşlerini aldık. Projelerden bir kaçı; Kütüphane Kurulması projesi, Kamp Projesi, Öncü Nesiller projesi, Gençlik Teşkilatlanma Projesi, Kültür ve sanat Projesi, Eğitim kapsamında çalışma projesi, Onun kimsesi Benim projesi, Kutlu Doğum projesi vs. Bunun dışında her biri kendi okulu ile ilgili şikâyeti, sorunu ve önerisi varsa tespit edip önder genel merkezine rapor etmek üzere veri elde etmeye çalıştık. Amacımız bu projeler sayesinde, yetenekli çocuklarımızı daha ileriye çıkartarak ulusal hatta uluslararasında layık oldukları önemli alanlara taşımak, onların yeteneklerine dikkat çekmek, burs ve maddi destek sağlamak, sonuçta vatan ve millet için başarılı ve üretken evlatlar yetiştirmektir." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.