Eğitim Haber Girişi : 10 Aralık 2014 11:35

OPET, Erzurum AVM'de trafik kurallarını öğretecek

OPET, Erzurum AVM'de trafik kurallarını öğretecek
OPET'in katkılarıyla hayata geçirilen "Trafik Dedektifleri" projesi, yeni öğretim yılında da 3-17 yaş arasındaki çocuk ve gençlerle buluşmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı (Emniyet Genel Müdürlüğü), Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) ve OPET'in birlikte hayata geçirdiği "Trafik Dedektifleri" projesi, yeni öğretim yılında da 3-17 yaş arasındaki çocuk ve gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Sosyal sorumluluk projeleri ile fark yaratan OPET, Avrupa'da ve Türkiye'de yaygın bir ağa sahip, mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi ve kaliteli hizmet anlayışı ile dikkat çeken sektör lideri Multi Turkey ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle Trafik Dedektifleri Projesi'ni buyıl okulların dışına da taşıyor.

25 Ekim 2014'te başlayan ve 25 Ocak 2015 tarihine kadar alış-veriş merkezlerinde hafta sonları gerçekleşecek Trafik Dedektifleri eğitimi; 13-14 Aralık tarihlerinde Erzurum AVM'de verilecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.