Bölge Haber Girişi : 30 Eylül 2010 12:58

Organizasyona FİSU'dan tam not!..

Organizasyona FİSU'dan tam not!..
Komite başkanlarına Aynı gemi içindeyiz mesajı veren FISU yöneticileri, Birlikte çalışarak FISU tarihinin en unutulmaz olimpiyatını gerçekleştireceğiz dedi.

Erzurum Ajans-30 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları Delege Başkanları toplantısı (HOD) öncesi, Dünya Üniversitelerarası Spor Federasyonu (FISU) yetkilileriyle bir araya gelen organizasyonun komite başkanları, sunumlarını gerçekleştirdi. İki bölüm halinde gerçekleştirilen toplantının ilk ayağında 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, FISU yetkililerine ilerleme raporuyla ilgili bilgi verirken, toplantının öğlenden sonraki bölümünde ise komite başkanları bugüFISU tarihinin en unutulmaz olimpiyatını gerçekleştireceğiz’’ dedi.  


FISU SUNUMLARI BEĞENDİ

FISU Denetleme Komite Başkanı Kairis Ulp ve FISU Teknik Delegesi Milan Augustin Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda komite başkanları; tesis inşaatları, insan kaynakları yönetimi, vize ve ulaşım, törenler ve kültürel etkinlikler, oyunlar köyü, konaklama ve catering ana başlıklarında birer sunum gerçekleştirdi.

Karşılıklı soru cevap şeklinde geçen toplantıda ilk olarak söz alan Tesisler Komite Başkanı Fatih Çintimar, organizasyon için inşa edilen tesislerin son durumu, kapasite ve tesislerde görev yapacak isimlerin yetki şeması hakkında katılımcılara geniş bilgi sundu.



İnsan Kaynakları Komite Başkanı Yusuf Ayçiçek ve Gönüllüler Komite Başkanı Nurinisa Esenbuğa ise tesisler ve organizasyon departmanlarının ihtiyaç duyduğu insan gücü, personel planı ile bu plana göre işe yerleştirmelerin son durumu ve gönüllü eğitim programı hakkında FISU yetkililerini bilgilendirdi.


 


Organizasyona katılacak sporcu ve teknik heyetin vize ile ulaşımı konusunda sunum gerçekleştiren Dış İlişkiler Komite Başkanı Recep Gülmez ile Ulaştırma Komite Başkanı Amir Badur, vize ve ulaşım hususunda gerçekleştirilecek iletişim, İstanbul-Ankara üzerinden gelecek ve dönecek katılımcıların uçuş tarifeleri ile zamanları, bagaj transferleri, kent içi gerçekleştirilecek ulaşımın zaman çizelgeleri ve vize alabilmek için uygulanması gereken prosedür ile başvuru zamanı hakkında sunum gerçekleştirdi.


  


Açılış Kapanış Törenleri Komite Başkanı Kenan Şebin ve Kültür Sanat Komite Başkanı Mustafa Küçüköner ise açılış ve kapanış seremonisi, çiçek ve madalya töreni için hazırlanan proje planları ile organizasyon ve öncesinde gerçekleştirilecek kültürel etkinlikler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. FISU yetkililerinin beğeniyle takip ettiği sunumlarda son olarak




Konaklama Komite Başkanı Murat Akın ve Oyunlar Köyü Komite Başkanı Yahya Pasinlioğlu söz aldı. Akın ve Pasinlioğlu organizasyona katılacak kişi sayısı, konaklama alanları, yatak kapasitesi, oda tipi ile planlanan catering hizmeti konularında bilgiler verdi.



‘’AYNI GEMİNİN İÇİNDEYİZ’’

Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Komite Başkanları’nın organizasyonda alınan mesafe ile ilgili sunumlarını dinleyen FISU yetkilileri, organizasyonda gelinen son noktayı planlanan seviyede ve olumlu bulduklarını ifade etti. FISU Denetleme Komite Başkanı Kairis Ulp, organizasyon komitesinin genel amacının FISU tarihinin en iyi olimpiyatını düzenlemek olduğunu vurgulayarak, ‘’Katılımcıların memnuniyeti, iyi bir konaklama, göz alıcı bir seremoni, lezzetli yiyecekler, eğlendirici aktiviteler, çok mutlu ve iyi hazırlanmış gönüllüler sayesinde sağlanır. Yapılan sunumlardan algıladığımız, organizasyon komitesi bunu sağlamak için tüm gücüyle çalışıyor. Bu konuda alınan mesafe bizleri fazlasıyla sevindirdi’’ dedi. FISU Teknik Delegesi Milan Augustin ise toplantının son bölümünde yaptığı konuşmada FISU ve Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü’nün aynı amaç uğrunda bir araya geldiğini ifade ederek, ‘’Hepimiz aynı gemi içindeyiz. Birlikte çalışarak 25. Kış Oyunları’nı en iyi şekilde organize edeceğiz. FISU içerisinde 21 üyemiz var. Bu arkadaşlarımızı önümüzdeki günlerde sizlerle buluşturacak ve ortak bir çalışma gerçekleştireceğiz’’ dedi. Toplantıların bugünkü bölümünde ise, HOD delegasyonu ile bir araya gelecek komite başkanları 2011 Kış Oyunları Genel Sunumu gerçekleştirecek. Ayrıca FISU Denetleme Komitesi, organizasyon için inşa edilen tesisler ile madalya tören alanında incelemelerde bulunacak.ne kadar yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.