Spor Haber Girişi : 08 Aralık 2012 16:00

Osman Aydın davul zurna ile karşılandı

Osman Aydın davul zurna ile karşılandı
Ermenistan’da yapılan Dünya Genç Erkekler Boks Şampiyonasında Türkiye adına tek madalya kazanan ve bronz madalya alan Osman Aydın, bugün Erzurum’a döndü.
Erzurumajans-Ermenistan’da yapılan Dünya Genç Erkekler Boks Şampiyonasında Türkiye adına tek madalya kazanan ve bronz madalya alan Osman Aydın, bugün Erzurum’a döndü.

Genç Milli Boks Takımı Başantrenörü Cahit Himoğlu ve yardımcı Antrenör Ayhan Tunçkılıç yönetiminde Erzurum’a gelen Milli Boksör Osman Aydın, davul zurna ve çiçeklerle karşılandı. Karşılama törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta, Tunçkılıçspor Kulübü Başkanı Sinan Tunçkılıç ve çok sayıda boks antrenörü, boksör ve dünya üçüncüsü Milli boksör Osman Aydın’ın ailesi ve yakınları katıldı. Davul zurna ve çiçeklerle karşılanan Milli boksör Osman Aydın için ilginç bir pankart asıldı. Ermenistan’da hakemlerin gazabına uğrayan ve altın madalyası gasp edilen Milli boksör Osman Aydın’a destek veren Boks Camiası “Ne Hirant Dinkiz, ne Ermeniyiz, hepimiz Osmanız” diye bir pankart açtı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.