Erzurum Haber Girişi : 10 Ağustos 2012 16:30

Otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaştı

Otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaştı
Erzurum’da 12 Ağustos 2012 Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesinde Palandöken Dağı’nda bulunan 5 ve 4 yıldızlı otellerde doluluk oranı yüzde yüzlere ulaştı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da 12 Ağustos 2012 Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali öncesinde Palandöken Dağı’nda bulunan 5 ve 4 yıldızlı otellerde doluluk oranı yüzde yüzlere ulaştı.
Fenerbahçe Kulübü, Palandöken’de bulunan Xanadu Snow Oteli'ni cumartesi günü için rezervasyon yaptırarak tamamen kapattırdı. Kulüp kafilesinin cumartesi günü özel uçakla öğleden sonra Erzurum’a gelerek, otele giriş yapacakları öğrenildi. Galatasaray’ın da Palandöken’deki Polat Renaıssenca Oteli'nde konaklayacağı ve cumartesi kente geleceği belirtildi.
Xanadu Snow İdari İşler Müdürü Ömer Akça, derbi maç öncesi otellerdeki doluluk oranının yüzde yüzleri bulduğunu ifade ederek, “Bizim otelimizi tamamen Fenerbahçe Kulübü kapattı. Palandöken’deki 5 ve 4 yıldızlı oteller tamamen çoğunluğu İstanbul’dan gelecek olan taraftarlar tarafından rezerve edildi” dedi.
Erzurum’da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maç öncesinde uçak ve şehirlerarası otobüslerin doluluk oranında da artış yaşanmaya başladı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.