İlçeler Haber Girişi : 23 Şubat 2012 14:27

Otomobilini çalıştırmaya çıktı beyin kanamasından öldü

Otomobilini çalıştırmaya çıktı beyin kanamasından öldü
Erzurum’un Palandöken ilçesinde önceki gün evde ölü olarak bulunan A.K.’nin beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Palandöken ilçesinde önceki gün evde ölü olarak bulunan A.K.’nin beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.
14 Şubat tarihinde Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Samsun Caddesi üzerindeki Öz İspir Apartmanı'nda ailesi ile birlikte yaşayan A.K. (73), 22.00 sıralarında otomobilini soğuktan donmaması için çalıştırmak üzere evden dışarı çıktı. A.K. bir süre sonra eve dönmeyince yakınları tarafından yapılan aramada şahsın cesedini evin ardiyesinde bulundu. Durumun polise bildirilmesinin ardından bölgeye sevk edilen 112 sağlık görevlileri ve polis A.K.’nin cenazesini otopsi yapılmak üzere Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yapılan otopside A.K.’nin beyin kanaması geçirdiği için hayatını kaybettiği belirlendi.
A
.K.’nin oğlu M.K. babasının evde yalnız kaldığı şeklindeki haberlerin doğru olmadığını babalarının kendileriyle birlikte aynı evde yaşadıklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.