Erzurum Haber Girişi : 19 Şubat 2014 15:20

Otomotivciler sitesi şekillenmeye başladı

Otomotivciler sitesi şekillenmeye başladı
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) toplantı salonunda bir araya gelen ERGİAD Otomotiv Komitesi, Erzurum'a kurulacak olan 'Oto Yedek Parçacılar Sitesi' çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Erzurumajans-Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) toplantı salonunda bir araya gelen ERGİAD Otomotiv Komitesi, Erzurum'a kurulacak olan 'Oto Yedek Parçacılar Sitesi' çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ERGİAD Otomotivciler Komitesi Başkanı Mustafa Yıldırım site hakkında son gelişmeleri paylaştı. Başkan Yıldırım; "Sitemiz Tortum yolu üzerinde 80 dönümlük bir arazi üzerine kurulacak. İlk etapta 60 iş yeri olarak planlanan yatırım talebe uygun olarak arttırılacaktır. Geniş bir arazi üzerinde kurulacak olan sitemizin ikinci aşamasında oto tamircileri için de 80 iş yeri yapımı planlanmaktadır" dedi.

Yıldırım, 2013'e başlatılan Erzurum Oto Yedek Parçacılar Sitesinde müşterilerin ihtiyacı olan tüm oto yedek parçalarının bulunacağını kaydederek Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin bütün bölgelerine toptan ve perakende olarak hitap edeceğini söyledi.

Başkan, proje içinde 60 iş yerinin yanı sıra personel ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayacağı restoran, kafeterya, büfe hizmetleri banka mescid ve 500 araç kapasiteli açık, 300 araç kapasiteli kapalı otoparkın proje kapsamında olduğunu belirtti.

Başkan Yıldırım, sanayii sitesinde faaliyet gösteren oto yedek parçacıların talebi üzerine Otomotiv Komitesi olarak yedek parçacıların bir arada olacağı modern bir siteyi inşa aşamasında olduklarını, projenin Türkiye'de bu alanda bir ilk olduğunu Erzurum ve bölgemiz adına çok büyük bir yatırım olduğunu belirterek bölgenin ve Erzurum kalkınması adına üzerilerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • kara dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH BU SANAYİİ USTALARININ ELİNE DÜŞÜRMESİN, İNSANLAR NİYE TRABZONA, ERZİNCANA ARAÇLARINI GÖTÜRÜYOR, Bİ DÜŞÜNSÜNLER ARTIK.