Eğitim Haber Girişi : 26 Mart 2013 13:30

Öykü yazma tekniklerini öğrendiler

Öykü yazma tekniklerini öğrendiler
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) AB Bilgi Merkezi'nin koordinasyonuyla Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, Öykü Yazarı Cemil Kavukçu ve Avrupa Takımı Üyesi Can Baydarol konuşmacı olarak katıldı.
Erzurumajans-Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle bu yıl 6.'sı düzenlenen ve AB Bilgi Merkezleri koordinasyonunda yürütülen AB Öykü Yarışması'na Erzurum'dan katılacak öğrenciler için, "Avrupa Birliği ve Öykü Yazma Teknikleri" konulu bir eğitim semineri düzenlendi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) AB Bilgi Merkezi'nin koordinasyonuyla Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere, Öykü Yazarı Cemil Kavukçu ve Avrupa Takımı Üyesi Can Baydarol konuşmacı olarak katıldı. Öykü yazmanın tekniklerinin anlatıldığı seminerde öğrenciler de merak ettikleri konularda konuşmacılara sorular yöneltti.

"Farklılıklar İçinde Birlik" konulu öykü yarışmasına, 3 Mayıs 2013 tarihine kadar başvuracak öğrencilerden il bazında ilk 3'e girenlerin yarışmanın ulusal etabına katılabileceğini ifade eden ETSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu, İstanbul ve Nevşehir'de (Kapadokya) yapılacak ulusal etapta dereceye girecek öğrencilerin de ödül olarak Belçika'nın başkenti Brüksel ve başka bir AB üyesi ülkeye götürüleceğini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.