Spor Haber Girişi : 19 Kasım 2012 18:45

Özakalın: bir puan sevindirdi

Özakalın: bir puan sevindirdi
Spor Toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da hafta sonunda deplasmanda Keçiörengücü karşısında alınan bir puan yönetim ve teknik heyeti mutlu etti.
Erzurumajans-Spor Toto 3. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da hafta sonunda deplasmanda Keçiörengücü karşısında alınan bir puan yönetim ve teknik heyeti mutlu etti.

Mutlak puan parolasıyla gittikleri Ankara deplasmanında yaklaşık 2 bin Erzurumlu taraftarın desteği altında mücadele eden mavi beyazlılar ligin güçlü ekibi Keçiörengücü karşısında aldığı bir puanla taraftarlarını sevindirdi.

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşı karşıya geldiğini ifade eden Erzurum Büşükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın, alınan bir puanın kendileri açısında memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Takım olma yolunda hızla ilerlediklerini belirten Başkan Özakalın, “Deplasmanlarda Büyükşehirlerde oynadığımız müsabakalarda en az 2-3 bin taraftarımızın desteği ile mücadele ediyoruz. Bu destek çok önemli. Bizleri deplasmanlarda bırakmayan tüm hemşerilerimize, organizasyonları gerçekleştiren dernek yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor olarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla hedefe doğru yürümeye devam ettiklerini belirten Başkan Özakalın, “Lig sonunda hedeflediğimiz mutlu sona bütün taraftarlarımızın desteği ile ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Erzurum hak ettiği ligde mücadele etmesi için büyük bir mücadele ortaya koyuyoruz” şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.