Erzurum Haber Girişi : 31 Temmuz 2016 17:53

Özel sporculara zirvede barbekü

Özel sporculara zirvede barbekü
Erzurum'da kampa giren Türkiye'nin Özel Sporcular için kaldıkları Palan Otel tarafından zirvede barbekü ziyafeti verildi.
Erzurumajans-Erzurum'da kampa giren Türkiye'nin Özel Sporcular için kaldıkları Palan Otel tarafından zirvede barbekü ziyafeti verildi.

Özel Sporcular Spor Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan 26 Eylül- 7 Ekim 2016 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonasının birinci hazırlı kampı Erzurum'da başladı. 24 Özel Sporcu, 3 antrenör ve 1 masörden oluşan A Milli Futbol Takım ikinci hazırlık kampını Ankara Kızılcahamam'da üçüncü ve son hazırlık çalışmasını ise İstanbul Riva tesislerinde gerçekleştirecek. Fransa'da Türkiyeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen Özel Sporcular Spor Federasyonu As Başkanı Ensar Kurt, "23 Temmuz'da başlayıp 3 Ağustos'ta sona erecek olan Erzurum'daki kampımız çok iyi geçiyor. Burada olmaktan son derece mutluyuz. Tüm spor branşları için başta rakım, tesis ve konaklama yerleri muhteşem. Bütün spor federasyonlarının mutlaka kamp için buraya gelmesini tavsiye ediyorum" deyi konuştu.

Deniz seviyesinden 3 bin 175 rakımlı Palandöken Dağı'nın 2 bin 400 rakımındaki Palan Otelde kalan özel sporculara Otelin Genel Müdürü Ali Güney tarafından barbekü ikram edildi. Çam ağaçları arasında yakılan barbekü de köfte, sucuk ve tavuk yiyen sporcular güzel bir gün geçirdi. Sporcuları kampta ziyaret eden AK Parti Erzurum milletvekili Orhan Deligöz ile Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül de başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.