Eğitim Haber Girişi : 04 Mayıs 2013 19:22

'Özel uzmanlar'dan eğitim semineri

'Özel uzmanlar'dan eğitim semineri
Özel Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nce işitme engelli bireylerin velileri öğretmen ve öğrencilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Erzurumajans-Özel Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nce işitme engelli bireylerin velileri öğretmen ve öğrencilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Palandöken Kayak Merkezi Palan Otel'de düzenlenen seminere konuşmacı olarak Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Öğretim Görevlisi Prof.Dr. Gonca Sennaroğlu, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Esra Yüce ve Konuşma Terapisti Banu Ergünal katıldı.

Özel Uzmanlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Davut Hazır, yoğun katılımın yaşandığı seminerin bölgede bir ilk olduğunu belirterek, işitme engelli bireyler, eğitimcileri ve velilerine yönelik düzenlenen seminerin önümüzdeki günlerde farklı alanlarda da devam ettirileceğini söyledi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.