Spor Haber Girişi : 28 Mart 2016 14:55

Palandöken Belediyesi, 3 ayda 50 çocuğu kayakçı yaptı

Palandöken Belediyesi, 3 ayda 50 çocuğu kayakçı yaptı
Palandöken Belediyespor Kulübü tarafından üç aylık kayak kursunu başarı ile tamamlayan 6- 8 yaş arası 50 çocuğa sertifika verildi. Başkan Bulutlar, çocuklarla antrenörleri kutladı.
Erzurumajans-Palandöken Belediyespor Kulübü tarafından üç aylık kayak kursunu başarı ile tamamlayan 6- 8 yaş arası 50 çocuğa sertifika verildi. Başkan Bulutlar, çocuklarla antrenörleri kutladı.

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyespor Kulübünün 10 branşta binden fazla lisanslı sporcuyla faaliyetlerini sürdürdüğünü bildirdi. Palandöken kayak merkezinde antrenör Yusuf Şeker, Demet Andiç Karslı ve Ömer Taşkesenlioğlu'nun öğrencilere kayak sporunun inceliklerini öğrettiğine dikkati çeken Başkan Bulutlar, kursa katılan 50 öğrenciye ayrıca kayak malzemeleriyle kullanılan malzemelerin tanıtımının yapıldığını anlattı. Orhan Bulutlar,  şunları söyledi:

"Üç aylık eğitimin ardından 50 çocuğa kayak öğretmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bunu sadece bir başlangıç olarak gördüğümüzü ifade etmek isterim. Çünkü önümüzdeki süreçte bu sayıyı üç katına çıkararak Palandöken ilçemizde kaymayan, kayak bilmeyen çocuk bırakmayacağız. Belediyemize ait olan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksimizde gerçekleştirdiğimiz sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizin tamamı ücretsiz olarak devam ediyor. Bu merkezimiz adeta okul gibi hizmet vermektedir. Kültür Merkezimiz de meslek kursların yanı sıra sosyal ve kültürel eğitimler alan kursiyer sayımız yaklaşık bin 500 kişi. Spor kompleksimizle birlikte 2 bin 500 kişiye hizmet veriyoruz. Bu merkezimizi 13 bin metrekare alana sahip ve 12 trilyon liraya mal ettik. Helalı olsun çünkü milletin parasını yine milletin hizmetine sunduk." 

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, antrenör Yusuf Şeker, Demet Andiç Karslı ve Ömer Taşkesenlioğlu'na hizmetlerinden dolayı plaket, minik kayakçılara da sertifika verdi. Daha sonra minik kayakçıların 3 aylık eğitimler, video ve slayt gösterisyle ailerine izlettirildi.

Törende Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyespor Kulübü Başkanı ve Başkan Yardımcısı Zafer Bülent Engin ile Başkan Yardımcıları Turgay Erdem,  Necdet Aydın ile öğrencilerle veliler hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aydın Tezcan - Erzurum Hakim- 01 Ocak 1970 02:00

    Ben de o gün tesadüfen oğlum ile orada idim Sertifika törenine sahit oldum ve Başkanımızla tanışma fırsatı buldum. Gerek kültür merkezi bina olarak harika bir kompleks gerekse kurslar ve eğitimler çeşitlilik ve yararları açısından ilce halkına büyük bir hizmet. Başkanımıza hizmetleri ve nezaketi için teşekkürlerimi sunuyor başarılarının ve hizmetlerinin devamını diliyorum...