İlçeler Haber Girişi : 08 Kasım 2012 10:30

Palandöken Belediyesi'nin bütçesi

Palandöken Belediyesi'nin bütçesi
Palandöken İlçe Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında alınan karar ile 2013 yılı için tahmini bütçesi 66.522 Milyon TL olarak belirledi.
Erzurum Ajans-Palandöken İlçe Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısında alınan karar ile 2013 yılı için tahmini bütçesi 66.522 Milyon TL olarak belirledi.
Kalkınma planları ve programlarının gerekleriyle fayda ve maliyet unsurları göz önünde tutularak verimlilik ve tutumluluk ilkelerine göre düzenlenen ve Palandöken İlçe Belediyesi Meclisince daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilen 2013 yılı Bütçesi, meclis üyelerinin gerçekleştirdiği oylama sonucunda 66.522 Milyon TL olarak belirledi.

Palandöken İlçe Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısında belirlenen 2013 yılı bütçesi ile büyük bir başarıya imza atacaklarını belirten Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belirlenen bütçeyle Palandöken ilçesinin daha da büyüyeceğini söyledi. Göreve geldikleri gün itibariyle 2012 yılı Belediye bütçesini daha çok verimli ve tutumlu kullanarak birçok hizmete imza atmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Bulutlar, 2013 yılı bütçesini 66.522 Milyon TL olarak Palandöken Meclisi olarak kararını aldıklarını söyledi.

Palandökenli hemşerilerimize istenen düzeyde kaliteli, hızlı ve aynı zamanda ekonomi ölçülerine uygun, kesintisiz hizmet üreten ve insanı ön plana çıkaran bir belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Orhan Bulutlar, ”2013 yılı bütçesinin başarıyla uygulanması ve hedeflere ulaşması da Belediyemizin tüm unsurlarının katılımcılığı, katkıları ve işbirliği ile gerçekleştirilecektir. Kış Turizmini merkezi olan ilçemiz alt ve üst yapısıyla Avrupa standartları düzeyin de olması için belediyemiz ile tüm kamu kuruluşlarıyla ve vatandaşlarımızla ortak harekat ederek ilçemizi hazır hale getireceğiz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.