Spor Haber Girişi : 29 Kasım 2014 19:21

Palandöken Büyükşehir'in

Palandöken Büyükşehir'in
Özelleştirme kararı alınan Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri Büyükşehir Belediyesi'ne devroluyor.
Erzurumajans-Özelleştirme kararı alınan Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri Büyükşehir Belediyesi'ne devroluyor.

Kayak Federasyon Başkanı Erol Yarar ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den konu hakkında brifing alan Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir hafta içinde tüm işlemlerin tamamlanması talimatını verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Erzurum ziyareti esnasında kayak merkezlerinin özelleştirilmesi hakkında sunum yapan Kayak Federasyon Başkanı Erol Yarar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve federasyon yönetim kurulu üyesi Fuat Kulaçoğlu, Davutoğlun'dan tam not aldı. Belediye binasında İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Erzurum Milletvekillerinin de hazır bulunduğu toplantıda Başbakan Davutoğlu'na tesislerin neden özelleştirilmemesi ve Büyükşehir Belediyesine devir edilmesi gerektiği detayları ile anlatıldı. Yaklaşık 20 dakika süren sunum sonunda Başbakan Davutoğlu Palandöken Kayak Merkezi'nin Erzurum Büyükşehir Belediyesine devir edilmesine karar verdi. Konuyu yakından inceleyen ve özelleştirme konusunda altyapı çalışmalarını tamamlayan Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu'na talimat veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, devir işlemlerinin bir hafta içinde tamamlanmasını istedi.

Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne devir olması vatandaşlar arasında da sevinçle karşılandı. Cihat İncesu/ Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.