Spor Haber Girişi : 06 Aralık 2011 17:44

Palandöken Gançlikspor`un başarısı

Palandöken Gançlikspor`un başarısı
Erzurum ve Türk kayağı için Avustarya’da önemli bir gün yaşandı. Avusturya’da 5-6 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan Dünya Gençler Kayak Şampiyonası seçmelerinde Erzurum Palandöken Gençlikspor Kulübü’nden Mustafa Topaloğlu, büyük bir başar
Erzurum Ajans-Erzurum ve Türk kayağı için Avustarya’da önemli bir gün yaşandı. Avusturya’da 5-6 Aralık 2011 tarihlerinde yapılan Dünya Gençler Kayak Şampiyonası seçmelerinde Erzurum Palandöken Gençlikspor Kulübü’nden Mustafa Topaloğlu, büyük bir başarısı göstererek, seçmeleri kazandı. Milli sporcu bir ilki başararak Türkiye’yi Dünya Gençler Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Seçmelerde üst üste başarı göstererek birinci olan Mustafa Topaloğlu, Türkiye’yi Dünya Gençler Alp Disiplini Kayak Yarışlarında temsil etmeye hak kazandığı için mutlu olduğunu söyledi. Palandöken Gençlikspor Kulübü Başkanı Abdulhadi Çintimar da kendi sporcularının büyük bir başarı göstermesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Sporcumuzun bir ilki başararak Dünya Şampiyonası barajını geçmesi bizi gururlandırmıştır. İnşallah ilimiz ve ülkemiz adına Mustafa Topaloğlu, dünya şampiyonasında da çok iyi bir yarış çıkartacaktır” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.