Erzurum Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 12:52

Palandöken'in ilk oteli... Murat Dedeman'ın gözdesiydi

Palandöken'in ilk oteli... Murat Dedeman'ın gözdesiydi
Palandöken'in 'kayak merkezi' unvanı almasında büyük rolü olan Dedeman Hotels & Resorts International, yenilenen yüzüyle yaz döneminde de kapılarını açtı. Genel Müdür Veli Tuzak, "Talepleri geri çeviremezdik bu yıl üst otelimizle de hizmetteyiz" dedi.

ERZURUM AJANS - Pandemi şartalarına rağmen yatırımlarına devam eden Dedeman Hotels & Resorts International, Erzurum’daki otellerine yaptığı 2,5 milyon dolarlık renovasyonla yaz döneminde de hizmet vermeye devam ediyor.

 

Yüksek irtifa kamp merkezine gelen takımlarla birlikte kültür turları, günü birlikçiler ve şirket misafirleri için üst oteli de hizmete açan Dedeman, kış turizminden sonra yaz turizmine de katkı sağlıyor.

 

 

Palandöken’in sadece kış değil yöz döneminde de önemli bir potansiyeli olduğunu söyleyen Dedeman Palandöken ve Dedeman Palandöken Ski Lodge Genel Müdürü Veli Tuzak, pandemiye rağmen önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

 

 

“KRİZİ FIRSATA DÖNÜŞTÜRDÜK”

 

Genel Müdür Tuzak, “Pandemi tüm dünyada olduğu gibi Türk turizmini de olumsuz etkiledi. Ancak biz krizi fırsata dönüştürdük ve bu zaman dilimi içinde her iki otelimizde yenileme çalışmaları yaptık. Geçtiğimiz sezon misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık ve yaz dönemine geldiğimizde kapılarımızı kamp merkezi için açtık. Bu noktada gelen talepleri geri çevirmemek için üst otelimizle de hizmet vermeye başladık” dedi.

 

 

"PALANDÖKEN'İN ONUN İÇİN AYRI BİR YERİ VARDI"

 

Dedeman olarak 1993 yılında Palandöken Kayak Merkezi’ndeki ilk otel yatırımını gerçekleştirdiklerini anımsatan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman ise “Yıllar içinde Palandöken Kayak Merkezi’nin bir destinasyon olarak gelişmesine katkıda bulunduk. Başkanımız rahmetli Murat Dedeman’dan devir aldığımız bu misyonumuzu günümüzde de sürdürmeye devam ediyoruz. Palandöken onun için ayrı bir yere sahipti. Biz de bu mirası en iyi şekilde korumaya devam edeceğiz. Yaptığımız yatırımlarla birlikte yaz döneminde de misafirlerimizi ağırlayacağız” diye konuştu. HABER MERKEZİ

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.