İlçeler Haber Girişi : 01 Mart 2013 14:32

Palandöken kadın meclisi toplandı

Palandöken kadın meclisi toplandı
Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisi II. Olağan Genel Kurul toplantısını yaparak yeni bir çalışma dönemine başladı.
Erzurumajans-Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisi II. Olağan Genel Kurul toplantısını yaparak yeni bir çalışma dönemine başladı.

Palandöken Belediyesinin, Kayakyolu semtin de yeni hizmete soktuğu Erzurum Şehitler Parkın da gerçekleştirilen toplantıda Genel Kurulunun açılış konuşmasını Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Serap Ağar yaptı. Başkan Ağar, "Kadınlar için çok önemli projeleri hayata geçirmeyi planlayan Kadın Meclisimiz öncelikle kadının sosyal hayata daha çok katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Bu katılım için ise bilgiye ihtiyacımız var. Atatürk'ün 'Kadınlarımız, Erkeklerimizden; Daha çok aydın; Daha çok feyizli; Daha fazla bilgili olmak mecburiyetindedir' sözünden de yola çıkarak kadınlarımızı bilgilendirmek adına 2013 yılının çalışma programımızı dolu dolu yapma kararı aldık. Bu kararlarımız içerisin de 8 Martta Kadınlar Günü ile başlayarak sırasıyla, kadınlarımızı sağlığını tehdit eden Obezit ile mücadele, çevre, temizlik, mahalle toplantıları, kadınlara yönelik bilinçlendirme faaliyetler, kermesler, seminerler, konferanslar gibi bir çok konuda faaliyetlerimizi aralıksız sağlamayı hedefliyoruz. Böylece kadınlarımız toplumsal yapı içinde ben de varım deme cesaretine ulaşacak. Tüm Palandökenli ve Erzurumlu kadınlarımızı şimdiden toplantılarımıza ve meclis çalışmalarımıza davet ediyorum" dedi.

Palandöken Kent Konseyi Kadın Meclisi II. Olağan Genel Kurul toplantısın da Divan Başkanlığını Zekiye Çomaklı yaparken divan üyeliklerini Meral Dişbudak ve Reyhan Dağyıkan yaptı.
Genel Kurulda 2012 yılı faaliyet çalışmaları değerlendirilirken 2013 yılı çalışma programı da belirlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.