İlçeler Haber Girişi : 29 Kasım 2012 16:30

Palandöken Kaymakamı: Esmer

Palandöken Kaymakamı: Esmer
Erzurum’un Palandöken ilçe Kaymakamı Şenol Esmer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında dar gelirli ve çocuk sahibi olamayan ailelere tüp bebek konusunda maddi destek sağlandığını belirtti.
Erzurumajans-Erzurum’un Palandöken ilçe Kaymakamı Şenol Esmer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında dar gelirli ve çocuk sahibi olamayan ailelere tüp bebek konusunda maddi destek sağlandığını belirtti.

Kaymakam Esmer, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın başlattığı proje ile tüp bebek tedavi giderlerini karşılayamayan ailelere maddi destekte bulunuluyor. Erzurum’da proje ile toplam 8 ailenin tüp bebek tedavisi için yol ve konaklama masrafları kaymakamlığımız karşılayacak. Diğer hastane masrafları ise bakanlığımız tarafından karşılanacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı öncülüğünde başlayan projeden yararlanarak, çocuk sahibi olmak isteyen, 23-39 yaş aralığında ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan anne-baba adaylarının Palandöken Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat etmeleri gerekiyor. Tüp bebek tedavisi için bize verilen kontenjan 8 şuana kadar. Kaymakamlığımıza vatandaşlar tarafından toplam 10 başvuru var. Biz bunlarının içinden ihtiyaç sahiplerini seçip bakanlığımıza bildireceğiz. Vatandaşlar bu projeye7 Aralık tarihine kadar başvurabilir.” dedi
.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.