İlçeler Haber Girişi : 12 Eylül 2012 12:15

Palandöken kent ormanını yeniledi

Palandöken kent ormanını yeniledi
Palandöken Belediyesi, stabilize olan kent ormanını yollarına kilit taş, çeşme, WC, kamelya, otopark alanı, çocuk oyun grupları, yağmur barınakları, seyir teraslarının yeniden düzenlenmesi ve ilaçlanması yaparak halkın hizmetine sundu.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi, stabilize olan kent ormanını yollarına kilit taş, çeşme, WC, kamelya, otopark alanı, çocuk oyun grupları, yağmur barınakları, seyir teraslarının yeniden düzenlenmesi ve ilaçlanması yaparak halkın hizmetine sundu.
Erzurum halkının temiz hava ve bol oksijen alabildiği çok nadir bölgelerinden biri olan Palandöken Kent Ormanı da yeni düzenlemeler yapıladığını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Erzurum’u ve Palandöken İlçesini en güzel izlenebildiği bölgelerden olan ve halkımız tarafından mesire alanı olarak da tercih edilen Palandöken Kent Ormanında, ziyaretçilerimiz yemyeşil bir doğanın içinde oksijen depolama fırsatı buluyor. Halkımızın yoğun şekil de kullandığı kent ormanımıza yeni bir cehre kazandırmak adına bir takım yeni düzenlemelere gittik. Bu düzenlememizin başın da sıtabilize olan yollarına kilit taş döşedik. Çeşmeleri, WC (bay, bayan), kamelya, otopark alanı, çocuk oyun grupları, yağmur barınakları, seyir terasları, vb.’nın yeniden düzenlenmesi ve ilaçlanması yaparak yepyeni cehresiyle halkın hizmetine sunduk. Erzurum halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR’A TEŞEKKÜR


Erzurumluların stres attıkları ve çocukların doyasıya eğlendikleri Palandöken Kent Ormanını çehresinin değiştiğini hatırlatan vatandaşlar, Palandöken Kent Ormanının ihtiyaçlarını karşıladığını, çam kokulu temiz havası ve tabii güzellikleri ile Kent Ormanı'nın ilçeye kazandırılmasından dolayı memnun olduklarını belirtirken, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.