Spor Haber Girişi : 31 Mayıs 2012 17:15

Palandöken kupası kata yarışları ile başladı

Palandöken kupası kata yarışları ile başladı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği’nin düzenlediği 9. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası bugün yapılan Kata müsabakaları ile başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği’nin düzenlediği 9. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası bugün yapılan Kata müsabakaları ile başladı. Sabah saat erken saatlerde Cemal Gürsel Spor Salonu’nda yapılan kata müsabakalarına bayan ve erkeklerde çok sayıda sporcu katıldı. Büyük bir ilgi gören müsabakalarda Azerbaycan, Rusya, İran, Gürcistan, İran ve Türkiye’nin bir çok ilinden katılan onlarca sporcu karate kata müsabakalarında hünerlerini sergileyerek ilk üçe girmenin mücadelesini verdi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali işler Şube Müdürü Memduh Ceyhan, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kazmaz ile İranlı Dünya Hakemi Javad Salimi ile Türkiye Karate Federasyonu Yetkilileri ve Hakem Kurulu üyeleri ile Organizasyon Komitesi Başkanı Resul Çelebi, Karate 7. Bölge Temsilci Ahmet Çelebi nezaretinde dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

TURNUVANIN AÇILIŞI YAPILACAK

9.Uluslararası Palandöken Kupası Karate Turnuvası için yarın saat 15.00’da Havuzbaşında açılış seramonisi yapılacak ve Kent Meydanına kortej yürüyüşü gerçekleşecek. Ardından Cemal Gürsel Spor Salonu’nda gösteri ve madalya töreni yapılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Erzurum’da başlayan Palandöken Kupası ile Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasına 10 ülkeden ve Türkiye’den bin 300 dolayında sporcunun başvurduğunu söyledi. Uluslar arası Palandöken Kupası ile Erzurum’da başlayan Karate şöleni Cumartesi ve Pazar günü Karate Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası ile devam edecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.