Erzurum Haber Girişi : 31 Aralık 2012 22:57

Palandöken Xanadu'da 7 gün 24 saat kayak

Palandöken Xanadu'da 7 gün 24 saat kayak
Palandöken Xanadu Otel Türkiye'de ilk kez gece aydınlatması ile 24 saat hizmet veren kayak pisti açtı.
Erzurumajans-Levent AKPINAR'ın haberi-Palandöken Xanadu Otel Türkiye'de ilk kez gece aydınlatması ile 24 saat hizmet veren kayak pisti açtı. Yeni yıla girerken hizmet vermeye başlayan pistler yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

8 kilometre uzunluğundaki pistte gece de kayak yapan turistler, kendilerini olimpiyatlarda hissettiklerini söyledi. Otelin İdari İşler Müdürü Ömer Akca, 'Rusya, Ukrayna, Polonyalı  ve yerli  turistlerle kış mevsiminin güzelliğini hep birlikte yaşıyoruz' dedi.

PİST EĞİMİ KURALLARA UYGUN

Otel bünyesindeki tüm pistlerde eğimlerinUluslararası Kayak Federasyonu (FIS) kurallarına uygun olarak yapıldığını, belirten Akca, ''Akşam 20:00'den sabah 08.00'e kadar tüm pistler snowtracklarla hazır hale getiriliyor. Pistlerde oluşturulan özel aydınlatma sistemiyle Erzurum'a gelen kayak severler 7 gün 24 saat kayak yapma imkanına sahip oluyor. Lifler, pistler ve ışıklandırma dahil olmak üzere büyük bir yatırım yaptık''diye konuştu.yerli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.