Spor Haber Girişi : 03 Mart 2016 11:33

Palandöken'de 'Koç Spor Fest' çoşkusu

Palandöken'de 'Koç Spor Fest' çoşkusu
KOÇ Holding'in üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturan gençlere yönelik festivali; 'Koç Spor Fest' Palandöken Kayak Merkezinde karnaval hasında başladı.
Erzurumajans-KOÇ Holding'in üniversiteli gençleri spor, müzik ve eğlence ile buluşturan gençlere yönelik festivali; 'Koç Spor Fest' Palandöken Kayak Merkezinde karnaval hasında başladı. 

Deniz seviyesinden 3 bin 176 metre yükseklikteki Palandöken'in 2 bin 400 rakımındaki Polat Resort Hotele ait pistlerde gerçekleştirilen festivale 35 üniversiteden yaklaşık 400 sporcu katıldı. Adrenalin tutkunu snowboard ve kayakçılar kardan oluşturulan rampalar üzerinden yaptıkları atlayışlarla izleyenleri heyecanlandırdı. Gün boyu süren çeşitli etkinliklere katılan üniversiteli gençlere ikramlarda bulunuldu. Yarışmalarda dereceye girenlere ise Koç Topluluğu tarafından çeşitli hediyeler verildi. Gençlerin eğlenerek yarıştığı festivalin ilk günü yakıcı güneş altında düzenlendi.  

Koç Spor Fest'in her geçen yıl büyüyerek devam ettiğini ve bu yıl Kış Oyunlarının Koç Spor Fest'in takvimine eklenmesi ile branş sayısını 57'ye çıkardıklarını anımsatan Koç Holding Kurumsal Marka Yöneticisi Sevgim Turan Sencil, spor, müzik ve eğlenceyi üniversiteli gençlerle bir araya getirdiklerini bildirdi. Festivale katılan üniversiteli sporcuların kayak ve snowboard branşlarında mücadele ettiğini vurgulayan Sencil, şunları söyledi: 

"Festival sayesinde gençlerin spora olan ilgisi her geçen yıl artıyor. Bu da bizlerin ne kadar doğru bir iş yaptığını gösteriyor. Önceki yıllar bahar festivali düzenlediğimiz Erzurum'da bu yıl ilk kez kış festivali düzenliyoruz. Festivale 35 üniversiteden 400'e yakın sporcu katılıyor. Gençler pistlerde yarışıyor. Koç Topluluğu şirketleri olan Arçelik, Aygaz, Beko, Grundig, Ford Otosan, Ford Trucks, Koçtaş, Opet, Setur, Tüpraş, Tanı, Avis, Bilkom, Fiat ve Yapı Kredi ise düzenledikleri çeşitli etkinliklerle gençleri eğlendiriyor." 

Koç Spor Fest'e katılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen öğrenciler ise, "Burada olmak bir ayrıcalık. Her saniyemiz dolu geçiyor. Sporcu ve üniversite gençliğine değer veren Koç Holding'e teşekkür ediyoruz. 4 gün süren festivalde tüm stresimizi Palandöken'in karlı doruklarına bırakıp gideceğiz" diye konuştu.

Turgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.