Bölge Haber Girişi : 16 Şubat 2010 00:34

Palandöken'de kayak Aziziye'de kaplıca!..

Palandöken'de kayak Aziziye'de kaplıca!..
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde tatil yapan Rus, Ukrayna ve İranlı turistler gün boyu kayak keyfi yaptıktan sonra Aziziye ilçesindeki termal kaplıcalarda yorgunluk atıyorlar.

Erzurum Ajans-Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde tatil yapan Rus, Ukrayna ve İranlı turistler gün boyu kayak keyfi yaptıktan sonra Aziziye ilçesindeki termal kaplıcalarda yorgunluk atıyorlar.
Tatilcilerin Türk hamamı ve saunaya yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Kırgız Doktor Gülnara İsakunova, kar ve buz masajları ile müşterilerine farklı bir masaj olanağı sağlıyor.
Çiçekli kese ve sauna keyfinin ardından yapılan kar ve buzlu masaj ile tatilcilere unutulmaz saatler yaşatan İsakunova, önceleri rahatsız olan misafirlerin daha sonra büyük bir rahatlama içerisine girdiklerini söyledi.
Kırgız Doktor Gülnara İsakunova, gençlik iksiri olarak da bilinen bu masajın özellikle kadınlar tarafından büyük rağbet gördüğünü belirtti.
Çatı saçaklarından topladıkları doğal buz ve karla yapılan masajın insanlar üzerinde şok etkisi yaptığını ifade eden İsakunova, özellikle Rus ve Ukraynalı tatilcilerin kar ve buz masajını tercih ettiklerini dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.