Spor Haber Girişi : 10 Aralık 2012 12:15

Palandöken'de kayak sezonu açıldı

Palandöken'de kayak sezonu açıldı
Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken'de kayak sezonu açıldı.
Erzurumajans-Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Palandöken'de kayak sezonu açıldı. Yerli ve yabancı kayak severler ilk gün kayak ve snowboard yapmanın tadını çıkardı.

Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı Palandöken’de kayak sezonu açıldı. Dün Erzurum’a gelen yerli ve yabancı kayak severler Xanadu Oteli'nin pistinde kaymanın keyfini yaşadı. Xanadu Oteli İdari İşler Müdürü Ömer Akca, "Beklenen kar yağdı ve suni karlarla birlikte pistleri besledik. Palandöken'de kayak sezonunu açmış bulunuyoruz. Otelimize 77 kişilik bir grup geldi ve piste çıktılar. Palandöken'de Xanadu otel olarak sezonu açtık. Son alt yapılar da tamamlandı. Pist kenarlarında bulunan kar perdelerinin koruyucu süngerleri çekildi ve pistler hazır hale geldi. Yaklaşık bir hafta Erzurum'da kamp yapacak olan grubun ardından ilerleyen dönemlerde yine gelecek olan gruplar var" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.