Erzurum Haber Girişi : 16 Aralık 2011 00:50

Palandöken`de telesiyej kabusu

Palandöken`de telesiyej kabusu
Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ziya Yurttaş, Palandöken Dağı`nda telesiyej de meydana gelen arıza nedeniyle tam 4 saat havada asılı kaldı.

Erzurum Ajans-Palandöken Kayak Merkezi`nde yaşanan telesiyej arızası kayakseverlere büyük panik yaşattı. Palandöken`de kayak yapmak isteyen Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziya Yurttaş, telesiyej de meydana gelen arıza nedeniyle tam 4 saat havada asılı kaldı.

 

Korku ve panik dolu anların yaşandığı olay sırasında ünlü bilimadamının yardımına kayak hocaları yetişti.  Prof.Dr. Yurttaş ip merdiven yardımıyla telesiyejden burnu kanamadan yere indirirldİ.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ramazan turkmen 01 Ocak 1970 02:00

    cok gecmıs olsun hocamıza.

  • Alpin 01 Ocak 1970 02:00

    Bu telesiyejlerin kimin sorumluluğunda ise sezon açılmadan bunların bakımı yapılmıyormu ne halt yiyor bunlar biride elştirdimi hemen cephe alıyorlar işte sızın kayak ve kayak severlere verdığınız değer bu niye bır kameraman çekmediki rezil kepaze olasınız.