İlçeler Haber Girişi : 11 Haziran 2014 16:05

Palandöken'den park atağı

Palandöken'den park atağı
Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kazımyurdalan Mahallesi'ne 2 bin metrekarelik alan üzerine yeni bir park yapıyor.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kazımyurdalan Mahallesi'ne 2 bin metrekarelik alan üzerine yeni bir park yapıyor.

Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yapmış olduğu çalışmalarla, Palandöken İlçesine park ve yeşil alanlarına yenilerini ekliyor. Palandökenin çehresini güzelleştirmek için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

İçerisinde çocuk oyun alanı, spor alanları ve kent mobilyaları ile donatılmış dinlenme alanlarının yer aldığı yeni park, yakın zamanda mahallelinin hizmetine sunulacak. Özellikle halktan gelen talepler doğrultusunda çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Palandöken İlçemizin çehresini değiştirecek projeler hazırlamaya devam ediyoruz. Bu projelerimizi önümüzdeki günlerde uygulamaya koyarak yapım çalışmalarına başlayacağız. Halkımızın, özellikle Geleceğimiz çocuklarımızın gezebileceği dinlenebileceği doğal ortamlar sağlamak aynı zamanda çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir şehir bırakmak, güvenli ortamlarda enerjilerini atabilmelerini sağlamak için Palandöken Belediyesi olarak yeni parkların yapım çalışmalarını hızla devam ettireceğiz" dedi.

KAR İLE ANILAN PALANDÖKEN YEŞİLİYLEDE ANILACAK


Kışın kar ile anılan Palandöken yeşili ile de anılması için çok ciddi çalışmalar yaptıklarını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Palandöken Belediyesi olarak özellikle çevreye ve yeşil alanlara verdiğimiz önem tartışılamaz. Onlarca park alanı yaparak şehrin yeşil alanlara kavuşmasına katkı sağladık. Çocuklarımız ve gençlerimiz için sağlıklı oyun ve spor alanları oluşturduk, oluşturmaya da devam ediyoruz. Çünkü bir amacımız bir hedefimiz var bu hedefimiz ve amacımız ilçemiz nasıl ki kışın kar ile anılıyorsa yazın da yeşiliyle anılmasını istiyorum. Bunun için çalışıyor ve yeni yeşil alanlar oluşturuyoruz. Bunu en güzel örneği ilçemize kazandırdığımız 90 bin metrekare yeşil alanlardır. Bu yeşil alan çalışmalarımız bu dönemdede artarak devam edecektir. Sonuç itibariyle bu ilçe bizim, bu şehir hepimizin, dolayısıyla çevremize, yeşile sahip çıkmak hepimizin sorumluluğu altında. Yapılana sahip çıkmalıyız ve korumalıyız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.