Bölge Haber Girişi : 07 Ocak 2010 03:38

Palandöken'in altın yumruk hayali!..

Palandöken'in altın yumruk hayali!..
Türkiye'nin sayı olarak en fazla boksör yetiştiren spor kulüplerin den biri olma özeliği taşıyan Palandöken Belediyesi Spor Kulübü, sportif faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Erzurum Ajans-Türkiye'nin sayı olarak en fazla boksör yetiştiren spor kulüplerin den biri olma özeliği taşıyan Palandöken Belediyesi Spor Kulübü, sportif faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün bünyesin de bulunan Boks Spor Kulübü Antrenörlerinden Milli Boksör Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu, gözetiminde 9 ile 17 yaş gurubunda 70 sporcu yetiştiriliyor.

Palandöken Belediyesi bünyesin de Sportif faaliyetlerinin sürdüren Palandöken Belediyesi Boks Spor Kulübü Antrenörlerinden Milli Boksör Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu, yaptıkları çalışmalar hakkında şu bilgileri verdiler; "Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar ve Başkan Yardımcısı Kulüp Başkanımız Zafer Bülent Engin gerçek bir spor adamı. Gerek bizlere gerek amatör spora büyük önem veriyor. Bizler için belediyenin olanaklarını sunmuş durumdalar bizler de bu tam desteği arkamıza alarak başarılara imza atarak verilen desteği boşa çıkarmak istemiyoruz. Bu nedenle günlük çalışma programımızı aksatmaksızın çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Türkiye de sayı olarak en çok alt yapısın da sporcu yetiştiren bir kulübüz. Şu anda Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün Boks Branşında 9 ile 17 yaş gurubunda 70 sporcumuz bulunuyor. Bu sporcularımız yaptığımız program içerisin de gözetimimizin altın da çalışmalarımın sürdürüyor. İnşallah ahlaklı, çevik ve akıllı sporcuları ülkemize ve Erzurum'umuza kazandıracağız. Bizlere destek olan herkese bunu sözünü veriyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.