Spor Haber Girişi : 13 Eylül 2012 11:30

Palandöken'in boksörleri Milli takıma seçildi

Palandöken'in boksörleri Milli takıma seçildi
Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün 2 başarılı boksörünü Kastamonu’da 7 Eylülde başlayan 28 Eylülde sona erecek olan Boks Milli Takım kampına gönderdi.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün 2 başarılı boksörünü Kastamonu’da 7 Eylülde başlayan 28 Eylülde sona erecek olan Boks Milli Takım kampına gönderdi.

Rakiplerine ringi dar eden başarılı boksörlerden Ahmet Can Bingöl (52) kiloda ve Oğuzhan Kaygusuz (54) kiloda 1 Ekim de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmak için Kastamonu da sıkı bir çalışma içerisine girdiler.
Palandöken Belediye Spor Kulübünü Boks Takımını Antrenör Gürkan Sönmez, Palandöken Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bulunan 2 boksörümüz milli takım hazırlık kampına çağrılmaya hak kazandığını belirterek; “Palandöken Belediyesi Spor Kulübü boks takımı olarak başarı çıtamızı yükselttiğimiz için seviniyoruz. Başarımızı daha da arttırmak için çok çalışacağız. Başkanımızın katkı ve destekleriyle bugüne kadar büyük başarı elde ettik. Allah izin verirse milli takım kampında başarı beklediğimiz sporcularımız milli takıma seçilerek 1 Ekim de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasın da ülkemizi temsil etmelerini arzuluyoruz” dedi.

BULUTLAR “YATIRIMLARIMIZIN MEYVESİNİ ALIYORUZ”

Takım çalışmaları hakkında antrenör Gürkan Sönmez den bilgi alan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise sporcuların Milli Takım hazırlık kampına çağrılmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti. “Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız’ diyen Belediye Başkan Orhan Bulutlar, sporculara gerekli desteğin verildiği taktirde büyük başarılar elde edeceğine inandıklarını kaydederek; “Sporcularımız bir çok organizasyon da yer alarak gerçekten önemli sonuçlarla ve derecelerle döndüler. Bu başarılarından dolayı kendilerini bir kere daha tebrik ediyorum. Dereceye giren 2 sporcumuz Milli takım hazırlık kampına katılmaya hak kazandı. Seçilen sporcularımızın da milli takım ana kadrosuna katılamaya hak kazandıkları takdirde Ülkemizi Avrupa Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bu başarı ilimiz sporu için de çok önemli bir başarıdır. Yıldız ve genç sporcularımızın önlerinde uzun bir spor hayatları var. Disiplinli ve sistemli çalışma başarıyı da getirecektir. Spora yaptığımız yatırımların meyvesini almak bizleri mutlu ediyor” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.