Spor Haber Girişi : 24 Mayıs 2012 11:30

Pasinler 7 hafta güreşleri başlıyor

Pasinler 7 hafta güreşleri başlıyor
Erzurum Pasinler’de her yıl geleneksel olarak sürdürülen “Pasinler 7 hafta kara kucak güreşlerinin” bu hafta sonu başlayacağı açıklandı.
Erzurum Ajans-Erzurum Pasinler’de her yıl geleneksel olarak sürdürülen “Pasinler 7 hafta kara kucak güreşlerinin” bu hafta sonu başlayacağı açıklandı.
Pasinler’de çok eskiye dayanan ve günümüze kadar geleneksel olarak yapılan “Pasinler 7 hafta kara kucak güreşleri ilçe stadyumunda 26 Mayıs Cumartesi günü saat 12. 30’da başlayacağı bildirildi. Pasinlerspor Güreş takımı tarafından düzenlenen “7 hafta karakucak güreşleri” her yıl olduğu gibi bu yılda güreş severlere güzel keyifli saatler yaşatacak.
Pasinlerspor Güreş Antrenörü Yücel Aksakal, Pasinler’de kulüplerinin düzenlediği “Pasinler 7 hafta kara kucak güreşlerine” bu yılda renkli simaların katılacağını belirterek, 7 hafta boyunca güreşlerin ilçe açık stadyumunda yapılacağını, bütün güreş severleri düzenledikleri “7 hafta kara kucak güreşlerine” davet etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.