İlçeler Haber Girişi : 18 Mayıs 2015 18:30

Pasinler Genç Memur-Sen'den engellilere ziyaret

Pasinler Genç Memur-Sen'den engellilere ziyaret
10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla, Pasinler Genç Memur-Sen Engellilere ve ailelerine ziyaretlerde bulundu.
Erzurumajans-10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla, Pasinler Genç Memur-Sen Engellilere ve ailelerine ziyaretlerde bulundu.

Pasinler'de çeşitli mahallerindeki engelli vatandaşları ve Er Huzur Bakım ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret eden Pasinler Genç Memur-Sen yönetim Kurulu üyeleri, ziyarette ailelerle ve engelli vatandaşlarla sohbet ederek çeşitli hediyeler verdiler.

Pasinler Genç Memur-Sen İlçe Başkanı Mehmet Ali Yeşil "Engelli olmanın bir kusur değil bir imtihan olduğunu dile getirerek "Destek varsa Engel Yoktur" söylemiyle bu yıl ki haftanın temasını belirledik. Bizlerde gençler olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız. Gerekli maddi desteği devletimiz vatandaşlarımıza yapmaktadır. Ama asıl olan bu kardeşlerimize ve ailelerine manevi destekte bulunmaktadır. Bu görevde bizlere yani tüm vatandaşlara düşmektedir. Dinimiz bu kardeşlerimizi bizlere yani Müslümanlara emanet etmiştir. Bu bilinçle bu yola çıktık." dedi.

Yapılan ziyaretler neticesinde aileler memnuniyetlerini dile getirerek yapılan maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.