Spor Haber Girişi : 25 Mayıs 2012 13:00

Pasinler sporcularına 24 madalya

Pasinler sporcularına 24 madalya
Erzurum Yakutiye Spor Salonunda yapılan Kickboks İl Şampiyonasına, Pasinler Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ve Pasinler Halk Eğitim Merkezi spor kulübünü temsilen 19 erkek, 5 bayan olmak üzere 24 sporcu katıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Yakutiye Spor Salonunda yapılan Kickboks İl Şampiyonasına, Pasinler Gençlik Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ve Pasinler Halk Eğitim Merkezi spor kulübünü temsilen 19 erkek, 5 bayan olmak üzere 24 sporcu katıldı.
Düzenlenen müsabakalara minik yıldız ve genç olmak üzere 3 kategoride katılan Pasinlerli sporcular 12 altın, 10 gümüş, 2’de bronz alarak toplamda 24 madalya aldı. Minik ve yıldızlar da Semi Contacı dalında takım halinde birinci olarak şampiyonluk kupasını da aynı zamanda aldılar. Şampiyonaya toplamda 5 kulüp katıldı. 100’e yakın sporcunun yarıştığı müsabakalar çok başarılı geçti. Pasinler Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü’nün oyuncularını ve Pasinler Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübünü çalıştıran Kickboks Milli Takım Antrenörü Tamer Çam, azimli ve disiplinli çalışmanın sonucu alınan bu başarının devam edeceğini söyledi.
Çam, “Bizlere çalışmalarımız da maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Pasinler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Tanrıkulu ve Müdür yardımcılarına, Kulüp Başkanına ayrıca Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mehmet Ali Özercan’a ve destek veren tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Tamer Çam, ayrıca bu tür sportif etkinliklerin gençlerimize ve özelliklede bayanlarımıza özgüven verdiğini, gelecekte sağlıklı birey ve sağlıklı bir toplum ve tüm kötü alışkanlıklardan uzak yeni nesil yetiştirmek amacında olduklarını, hedeflerinin ise Türkiye şampiyonluğu ve Milli Takıma girmek olduğunu ifade etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.