İlçeler Haber Girişi : 02 Şubat 2012 11:33

Pasinler'de karla mücadele seferberliği

Pasinler'de karla mücadele seferberliği
Erzurum’un Pasinler ilçesinde son üç gündür aralıklı şekilde yağan karın durmasıyla birlikte Pasinler Belediyesi ekipleri de karla mücadeleye başladı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesinde son üç gündür aralıklı şekilde yağan karın durmasıyla birlikte Pasinler Belediyesi ekipleri de karla mücadeleye başladı.
Pasinler’de son üç gündür aralıklı şekilde yağan karın durmasının ardından açan güneşle birlikte Pasinler Belediyesi karla mücadele ekibi de sabahın ilk ışıklarıyla karla mücadeleye başladı. İlçede şehir merkezinde bulunan cadde ve sokakların temizlenmesinin ardından mahalle araları da temizlenecek.

K
onuyla ilgili bir açıklama yapan Pasinler Belediyesi Başkanı Ünsal Sertoğlu, “Bu yıl karın bol olduğu bir kış geçiriyoruz. Son üç gündür aralıklı yağan kar ilçe merkezinde yer yer 20 santimetreye ulaşmış, yüksek kesimlerde ise bir metreye yaklaşmıştır. İlçede de kendini gösteren beyaz esaretin ardından belediyemiz karla mücadele ekiplerince temizlik çalışmalarına başladı. Şehir merkezi haricinde bütün mahalle ve sokaklarda da karla mücadele çalışması yapacağız” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.