İlçeler Haber Girişi : 04 Mart 2012 16:18

Pasinler'de karla mücadele seferberliği

Pasinler'de karla mücadele seferberliği
Erzurum’un Pasinler ilçesinde Sibirya soğuklarının ve yağışlı havanın ardından belediye ekiplerinin başlattığı karla mücadele çalışmaları yoğunlaştı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesinde Sibirya soğuklarının ve yağışlı havanın ardından belediye ekiplerinin başlattığı karla mücadele çalışmaları yoğunlaştı.
Pasinler ilçe belediyesi, kar yağışının durmasıyla birlikte cadde ve ara sokakların yanı sıra kaldırımlarda ve yolda oluşan buzlar için temizlik çalışması başlattı. Hafta sonunda havanın iyi olmasıyla birlikte ilçede cadde ve sokaklardaki buzları karla mücadele ekipleri ve araçlarıyla birlikte temizledi.
K
arla mücadelede bütün imkanları seferber ettiklerini söyleyen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, “Özellikle mahalle yolları ve ilçe merkezinde 10 kişilik karla mücadele ekibinin yanı sıra iki iş makinesiyle de çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar esnasında esnafımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı da özür dileriz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.