Bölge Haber Girişi : 25 Mayıs 2010 14:22

Pasinler'de mesire alanlarına düzenleme!..

Pasinler'de mesire alanlarına düzenleme!..
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, belediyelerine ait piknik alanlarını bakıma aldıklarını söyledi.

Erzurum Ajans- Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, yazın gelmesiyle belediyelerine ait piknik tesislerinin artık bakıma aldıklarını, mesire alanlarının bakımsız ve sahipsiz olmayacağını söyledi.
Sertoğlu, mesire alanlarının bakımını zamanında yapılarak, gelen misafirlere hizmet edileceğini, piknik tesislerine belediyenin imkanları nispetinde yatırım yapmaya başladıklarını, Mayıs ayı içerisinde yirmi beş tane kamelya yapıldığını ifade etti
Başkan Sertoğlu, Çevre Bakanlığına piknik alanları için proje yaptıklarını ifade ederek, en kısa zamanda çıkmasını beklediklerini söyledi. Projenin erken çıkmasıyla vakit geçmeden piknik alanlarına çok güzel şeyler yapacağız dedi. Piknik alanlarına gelecek olan misafirlerin artık başka bir piknik tesisi tercih etmek zorunda kalmayacak olduğunu iddia ederek, piknik alanlarına çıkacak olan projeyle Pasinler Belediyesi Piknik Tesislerini yalancı bir cennete çevireceklerini belirtti.
Başkan Sertoğlu, piknik tesislerinin bir bölümünde ağaç kesme çalışmalarının yapıldığını, kesilen ağaçların yerine yeni ağaçların dikileceğini, şehir merkezinde olduğu gibi piknik tesislerinde de su, kanalizasyon, elektrik ve telefon şebekelerinin yer altına alındığını, mesire alanlarının akşamları daha aydınlık olması için var olan elektrik direklerine ek direklerde konulduğunu ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.