İlçeler Haber Girişi : 30 Mayıs 2013 11:10

Pasinler'de müftülükten seminer

Pasinler'de müftülükten seminer
Erzurum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Temur ve Yenişehir Kız Kur'an Kursu öğreticisi Aslan Yağan tarafından Pasinler Halk Eğitim Merkezinde seminer verildi.
Erzurumajans-Pasinler İlçe Müftülüğü, 2013 yılı Yaz Kur'an Kursları öncesi kurslarda görev alacak olan camii görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticilerine, Erzurum İl Müftü Yardımcısı Abdullah Temur ve Yenişehir Kız Kur'an Kursu öğreticisi Aslan Yağan tarafından Pasinler Halk Eğitim Merkezinde seminer verildi.

24 Haziran - 23 Ağustos 2013 tarihleri arası devam edecek olan yaz kursları ile ilgili olarak seminerin açılışında din görevlilerine hitaben konuşma yapan Pasinler İlçe Müftüsü Selim YazıcıI; "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetiştirilmesi noktasında üzerinize düşen görevi en güzel ve en iyi bir şekilde yerine getireceğinize olan inancım tamdır. Bu görev; samimiyet, fedakârlık ve ciddiyetle yerine getirilecek kutsal bir görevdir. Çocuklarımızın geleceğe hazırlanmasında, toplumsal barışa, milli birlik ve bütünlüğümüze çok önemli bir katkıda bulunmuş olacaksınız. Bütün bu duygu ve düşüncelerle Yaz Kur'an kurslarımıza katılacak olan öğrencilerimizi ve bu hizmeti fedakârca yerine getirecek olan din görevlilerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Bu kurs döneminin başarılı ve verimli bir şekilde neticelenmesi temennisiyle hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra da formatör öğreticiler tarafından tüm din görevlilerine, yaz kurslarında okuyacak olan öğrencilerin başarılı olabilmesi için onlara daha iyi nasıl ulaşılması gerektiği ve onlarla en iyi bir şekilde iletişim kurabilme teknikleri hususunda geniş bir bilgi verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.