İlçeler Haber Girişi : 30 Mayıs 2014 14:28

Pasinler'de resim ve tasarım sergisinin açılışı yapıldı

Pasinler'de resim ve tasarım sergisinin açılışı yapıldı
Hasankale Ortaokulu görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde hazırlanan ürünlerden oluşan "Resim ve Tasarım Sergisi" Kaymakam Ali Ada'nın katılımıyla açılışı yapıldı.
Erzurumajans-Hasankale Ortaokulu görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde hazırlanan ürünlerden oluşan "Resim ve Tasarım Sergisi" Kaymakam Ali Ada'nın katılımıyla açılışı yapıldı.

Sergi hakkında konuşan okul müdürü Said Erzenoğlu, "öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış oldukları resim çalışmalarını ve teknolojik tasarımlarını sergileyerek öğrencilerimizin ürünlerini ortaya koyabilmeleri sağladık. Böylece öz güvenlerini artırmayı amaçladık" dedi.

Erzenoğlu, ayrıca serginin açılışında emeği geçen teknoloji tasarımı ve görsel sanatlar öğretmenine ve tüm öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Sergiyi gezen öğrencilerden tasarımları hakkında bilgi alan Pasinler Kaymakamı Ali Ada, sergide öğrencilerin teknoloji tasarım dersinde hazırladıkları ve hayatı kolaylaştıran tasarımları farklı teknik ve yöntemlerle oluşturmuşlar. Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları güzel çalışmalar ortaya koymuşlar, canı gönülden hepsini kutladığını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.