İlçeler Haber Girişi : 23 Mayıs 2012 17:15

Pazaryolu'nda örnek çalışma

Pazaryolu'nda örnek çalışma
Erzurum Pazaryolu İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Erzurum İş-kur İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ’’Çocuk Gelişimi ve Bakımı’’ Kursu tamamlandı. 25 başarılı bayan kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi.
Erzurum Ajans-Erzurum Pazaryolu İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Erzurum İş-kur İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ’’Çocuk Gelişimi ve Bakımı’’ Kursu tamamlandı. 25 başarılı bayan kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi.
Belge töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selahattin Toraman, “İlçe Kaymakamımız Taner Tengir’in büyük destek ve tavsiyeleri bizlerin bu kursu açmamıza vesile olmuştur” dedi. İlçe Kaymakamı Taner Tengir ise bu gibi başarılı çalışmaların devam ederek sürdürülmesini isteyerek katılımcılara teşekkür etti.
Halk Eğitim Müdürü Toraman, günün anısına hazırladıkları plaketi Kaymakam Tengir’e verdi.
Belgelerin dağıtılmasının ardından bayan kursiyerler kendi el emeği olan pasta ve çöreklerle gelen misafirleri ağırladılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.