Erzurum Haber Girişi : 01 Ekim 2015 11:30

Perşembe pazarı esnafından AK Parti'ye destek

Perşembe pazarı esnafından AK Parti'ye destek
Erzurum Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, Perşembe Pazarı esnafı ile birlikte 1 Kasım da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde AK Partiyi destekleyeceklerini belirtti.
Erzurumajans-Erzurum Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, Perşembe Pazarı esnafı ile birlikte 1 Kasım da yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde AK Partiyi destekleyeceklerini belirtti.

Seyyar ve Pazarcılar Odası Başkanı İskender Aktepe, Yoncalık Perşembe Pazarı esnafı ile istişare yaparak 1 Kasım da yapacak Milletvekili seçimlerinde oylarını AK Partiye vereceklerini belirtti. İskender Aktepe konuşmasında, "Gerek şahsım, gerek esnafım adına 1 Kasımda Milletvekili seçimleri var, Türkiye'nin geleceği için, PKK belasından kurtulmak için, Erzurum Seyyar ve Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu olarak, esnafımla birlikte aldığımız ortak karar ile Allah izin verirse, ekonominin çökmemesi için, işlerimizin de çok durgun olmasından dolayı,1 Kasım Milletvekili seçimlerinde esnaf arkadaşlarımla birlikte AK Parti'ye oy vereceğiz. AK Partiyi de 1 desteklediğimizi ilan ediyoruz." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.