Spor Haber Girişi : 09 Mart 2012 13:33

PFDK Cezaları açıkladı

PFDK Cezaları açıkladı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’ün Başkanı Ahmet Gümüş’e 15 gün hak mahrumiyeti ve 2 bin 500 TL, yöneticilerden Mümün Göklüoğlu’na ise 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.
Erzurum Ajans-Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923’ün Başkanı Ahmet Gümüş’e 15 gün hak mahrumiyeti ve 2 bin 500 TL, yöneticilerden Mümün Göklüoğlu’na ise 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.
Erzurum BŞB maçında yaşanan olaylarda hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareket etmekten Aydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş’e 15 gün hak mahrumiyeti, Aydınspor 1923 yöneticisi Mümün Göklüoğlu’na hakeme hakaret etmekte 21 gün hak mahrumiyeti, Aydınspor 1923 antrenörü Doğan Osmanlı’ya hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketten 1 hafta soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı verildi.
Erzurum BŞB’de kırmızı kart gören Ferhat Yayla’ya ise rakip oyuncuya yönelik şiddetli hareket ve hakaretten dolayı 4 maç ceza verildi.

“SAVUNMAMIZI OKUMAMIŞLAR”

A
ydınspor 1923 Başkanı Ahmet Gümüş, yaptığı açıklamada hakemi maç sonrası elini sıkarak sahada tebrik ettiğini ve hakemle yaptığı konuşmada gösterdiği kartlardan dolayı tepki gösterdiğini, hakaret etmediğini söyledi. ‘Bir başkan olarak bunu söyleyemeyecek miyiz’ diyen Başkan Gümüş, “Televizyonlarda hakemlere neler yaptıklarını görüyoruz. Söylenecek bir şey yok. Savunmamızı vermiştik. Ama okumamışlar bile” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.