Bölge Haber Girişi : 22 Eylül 2011 15:47

Pınarbaşı'ndan madalya sözü!..

Pınarbaşı'ndan madalya sözü!..
Bu yıl karatede başarıdan başarıya koşan ve şampiyonluklara abone olan Erzurumlu Milli karateci Necati Pınarbaşı, Malezya'da yapılacak olan Karate Dünya Şampiyonası öncesinde madalya sözü verdi.

Erzurum Ajans-Bu yıl karatede başarıdan başarıya koşan ve şampiyonluklara abone olan Erzurumlu Milli karateci Necati Pınarbaşı, Malezya’da yapılacak olan Karate Dünya Şampiyonası öncesinde madalya sözü verdi.

Erzurum Çelebispor’un karatedeki Milli gururlarından biri olan Necati Pınarbaşı, önümüzdeki ay Malezya’da yapılacak olan Karate Dünya Şampiyonası’nda Türkiye ve Erzurum adına madalya sözü verdi. Şu anda İstanbul’da Milli takım kampında bulunan Milli karateci, yıl içerisinde yakaladığı başarılı çıkışı Karate Dünya şampiyonasında da tekrarlayacağını ve madalya ile Türkiye’ye döneceğine inandığını söyledi. Milli karateci, şu anda Milli takımla birlikte Malezya’da yapılacak olan dünya şampiyonasına çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

ÇELEBİ DE MALEZYA YOLCUSU

Aynı zamanda Karate Milli takım antrenörlerinden biri olan Karate 7. Bölge temsilcisi Ahmet Çelebi’de milli takımla birlikte Malezya’ya gidecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü karate antrenörlüğü görevini de başarıyla yürüten Ahmet Çelebi, Karate Dünya Şampiyonası’nda 78 kiloda tatamiye çıkacak olan Necati Pınarbaşı ve Milli takımda yer alan tüm sporculara madalya için inandıklarını belirtti. Çelebi, dünyanın karate devleri arasında yer alan Türkiye’nin Malezya’da da adından çok söz ettireceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.