İlçeler Haber Girişi : 22 Ağustos 2015 13:46

PKK, Erzurum'da şantiye bastı 17 iş makinesini yaktı

PKK, Erzurum'da şantiye bastı  17 iş makinesini yaktı
Tekman ilçesi Hacı Ömer ile Işıklar köyleri arasında yol şantiyesini basan PKK'lılar 17 iş makinesini ateşe verdi.
Erzurumajans- Tekman ilçesinde PKK'lılar 17 iş makinesini yaktı. Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 00.30 sıralarında silahlı 9 PKK'lı, Tekman ilçesi Hacı Ömer ile Işıklar köyleri arasında yol yapım çalışmalarında kullanılan özel bir şirkete ait ekskavatör, kamyon, çekici, bekoloder olmak üzere toplam 17 aracı ateşe verdi.

Olayın olduğu saatte şantiyede bulunan şirket sahibi Hamit Aydoğdu, "Gece şantiyeyi basan 9 örgüt militanı önce personelimizi koğuşlardan kaldırdıktan sonra tartakladı. Burada bizi bir araya topladıktan sonra önce sahadaki araçlara molotof attı, araç camlarını kırdıktan sonra araçların tümüne benzin dökerek ateşe verdiler. Gece bir cehennemdi, yaşadığımıza inanamıyorum. Çok şükür can kaybımız yok. Şu anda maddi zararımız 3.5 trilyon lira" dedi.

Güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nazım kocaman 01 Ocak 1970 02:00

    ŞU AN Bir MUCİZE İle KARŞI KARŞIYAYIZ Hükümet Nakit parayı kaldırır (Nakit Para Geçmez ise) 1- Mecburen;Terörist ya Hesabını Kullanır tutuklanır ya ülkeyi terk eder.! 2- Vatandaşın hesabı Açlık sınırının altına düştüğünde bilgisayar alarm verir, ona yardım fonundan para aktarılır, Hem yardım kurumlarına giden para asalaklar tarafından hortumlanmaz - hem bir elin verdiğini öteki el bilmez - hem de dilenci görerek insanlığımızdan utanmayız. 3- Bugün şifreyi kırarak NAKİT (salak parayı ) çekip bir yerlere gizleyip dilediği gibi harcayan hacker da başka asalaklar, sırtımızdan geçinemezler. Çünkü; bize ait olan AKILLI PARAYI kainatın hiç bir yerine gizleyemez, dilediği gibi harcayamazlar. 4 ? Kullandığımız para akıllı olacağından; dünyada ne kara para ? ne rüşvet - ne yoksulluk - ne yolsuzluk kalır! Not : Bankalara mahkum değiliz herkeste cep telefonu sms var ------------------------------------------------------------------------- <<< ELEŞTİRİ>> Bunu sonuçta meclis ? hükümet yapacaktır oralara niye götürmüyorsun da bize duyurmaya çalışıyorsun? ((( Yanıt )) Hay Allah bende bunu duyunca sevinçten bayram yapıp dünyayı ayağa kaldıracağınızı sanmıştım. Böyle bir şeyden niye rahatsız oldun? Oyalama oyalanma yerine ; Bunu 3-5 arkadaşımıza duyursak onlarda da üçer arkadaşına 3 x3x 3x3.En geç 3 saat içerisinde tüm ülke duyar; Hükümet bunu yapmamak için direnemez. Direnmeye çalışsa bile, ülkede bir terör eylemi olduğunda Halka izah edemez. ( Yapamıyorsan anladık da; Peki akıllı parayı niye uygulamadın Der; Dünyayı hükümetin başına yıkarlar.?) Ve de Mutlaka yapan gelir ! Onun için size duyurmaya çalışıyorum. ------------------------------------------------------------------- Saygılar. Daha fazla Bilgi; www.cozumpartisi.com

  • Mahmut Yılmaz 01 Ocak 1970 02:00

    İyi olmuş. daha kötü olur inşallah. Onlara oy verirsen onlarda qelir seni böyle ..... !