İlçeler Haber Girişi : 24 Temmuz 2015 12:39

PKK Erzurum'da araç gasp etti

PKK Erzurum'da araç gasp etti
Erzurum'un Tekman ilçesinde PKK'lı teröristler, ilçeye hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi ESKİ ve Aras EDAŞ çalışanlarını tehdit edip bir aracı gasp etti.
Erzurumajans-Erzurum'un Tekman ilçesinde PKK'lı teröristler, ilçeye hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi ESKİ ve Aras EDAŞ çalışanlarını tehdit edip bir aracı gasp etti.

Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Erzurum / Tekman İlçesi Hamzalar Mahallesi Doğruyol Mezrasında, bölgede elektrik sayacı okumak için bulunan, bir elektrik dağıtım şirketi çalışanı iki vatandaş tehdit edilerek, şirkete ait araç ve şahısların üzerinde bulunan iki adet cep telefonunu gasp edildi.

Ayrıca, bölücü terör örgütü mensubu üç terörist tarafından, 23 Temmuz 2015 günü saat 18.30'da, aynı bölgede, Erzurum Su ve Kanalizasyon İşletmeleri çalışanı dört vatandaş tehdit edilerek, şirkete ait araç ve şahısların üzerinde bulunan dört adet cep telefonunu gasp edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • talha 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH belanızı versin

  • Tekmanlı 01 Ocak 1970 02:00

    Devlet bunları neden yok etmiyor.