İlçeler Haber Girişi : 25 Ağustos 2015 11:15

PKK Erzurum'da karakola saldırdı

PKK Erzurum'da karakola saldırdı
PKK'lı teröristler Erzurum'un Karayazı ilçesindeki Çavuş Güllü Jandarma Karakoluna uzun namlulu silahlarla saldırdı.
Erzurumajans-PKK'lı teröristler Erzurum'un Karayazı ilçesindeki Çavuş Güllü Jandarma Karakoluna uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Bölücü terör örgütü PKK'lı bir grup dün gece Erzurum'un Karayazı ilçesindeki Çavuş Güllü Jandarma Karakoluna uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıya anında karşılık verilmesi üzerine PKK'lı teröristler bölgeden kaçarak uzaklaştı. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, kaçan PKK'lı teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatan sever Kürt 01 Ocak 1970 02:00

    Hacı Ahmet SOYSAL rica eserim sen bari isminin başına hacı olarak ekleme... kansız bir kaç kişi yüzünden tüm karayazılıları kötü göstermek senin o hacı sıfatına yakışmadı ...

  • Vatan sever Kürt 01 Ocak 1970 02:00

    Punisher Sen önce bir ağzına abdest aldır... Ben karayazılıyım Lakin teröre zerre kadar bir sempatim olmamıştır senin gibiler ise ırkçılık terörü yapıyor o na ne demeli ?

  • HACI AHMET SOYSAL 01 Ocak 1970 02:00

    ERZURUM değil KARAYAZI.Erzurum Karayazı ile Erzurum Merkez arası 112 km`dir. Erzurum Karayazı - Erzurum Merkez arası mesafe süre olarak yaklaşık 2 saat 24 dakika sürecektir.Ulusal Basın yapıyor `Erzurum hakkında kötü algı oluşturmaya çalışıyorlar`diyoruz.Ama Değerli ERZURUM AJANS yetkilileri bu ayrıntıyı atlamak size yakışmıyor.

  • Punisher 01 Ocak 1970 02:00

    Karayazı ilçesinin neredeyse tamamı örgüt üyesi. Pkk kendi yandaşına nasıl saldırıyor anlamadım..

  • Karayazılı 01 Ocak 1970 02:00

    Kalleşler ancak bunu yaparsınız korkak tavuklar.

  • adnan adnan 01 Ocak 1970 02:00

    ya pkk erzurmda karakola saldırdı nedemek karayazıda yaz erzurumu neden kotu gösteriyorsunuz