Bölge Haber Girişi : 08 Ağustos 2010 01:06

PKK'lılar yol kesip araç yaktı!..

PKK'lılar yol kesip araç yaktı!..
TUNCELİ'de bir grup PKK'lı terörist yol keserek jandarma karakoluna ekmek taşıyan kamyoneti ateşe verip yaktı.

Erzurum Ajans-TUNCELİ'de bir grup PKK'lı terörist yol keserek jandarma karakoluna ekmek taşıyan kamyoneti ateşe verip yaktı.
 Tunceli- Ovacık karayolunu, 30'ncu kilometresindeki Venk Köyü yakınlarında 1'i kadın 4 terörist, bugün saat 17.00 sıralarında yolu kesti. Durdurdukları araçlardan, jandarma karakollarına ekmek taşıyan bir kamyoneti ateşe verip yakan teröristler, diğer araçlarda bulunanlara da örgüt propagandası yaptı. Yakılan kamyonetin sürcüsünü bir süre alıkoyan teröristler, bir daha ekmek taşımasını istedi. Daha sonra serbest bırakılan sürücü Torunoba Jandarma Karakolu'na giderek durumu anlattı.
Yol kesen teröristleri etkisiz hale getirmek için bölgeye helikopterlerle özel harekat timleri indirildi. Teröristlerin karayoluna patlayıcı tuzakladığı ihmaline karşı, yol trafiğe kapatılırken, güvenlik güçleri patlayıcı madde arama tarama faaliyetlerini sürdürüyor. Karayolundan geçecek araçlar Tunceli ve Ovacık'ta bekletiliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.