Erzurum Haber Girişi : 11 Ağustos 2012 12:30

Polat'tan geleneksel iftar

Polat'tan geleneksel iftar
Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Erzurum'da şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarını iftar yemeğinde buluşturdu.
Erzurum Ajans-Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Erzurum'da şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensuplarını iftar yemeğinde buluşturdu. Palandöken Kayak Merkezi'nde ki Polat Renaissance Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde misafirlerini salon girişinde karşılayan İbrahim Polat, Erzurum'da hemşehrileriyle birarada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.
İftar yemeğine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, ETSO Başkanı Lütfü Yücelik, MÜSİAD Başkanı Mastfa Güvenli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar ve basın mensupları katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ekrem A 01 Ocak 1970 02:00

    Ya biz yanlışlıkla palan oteldeki saadet partisinin iftarına katıldık. Ama çok güzel bir iftar oldu kalabalıktan dolayı palan otelin tüm salonları saadetlilerce dolmuştu. Bizi görenler hayırdır abi falan dediler ama olsun bir gecemizide milli görüşçülerle açmış olduk