Bölge Haber Girişi : 08 Haziran 2011 14:04

Polis eşlerinden örnek kermes!..

Polis eşlerinden örnek kermes!..
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis eşleri, şehit çocuklarının eğitimi için kermes düzenledi. Sevilay Yıldız, eşi Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'a zeytin yağlı sarmayı tanesi 50 liradan sattı.

Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis eşleri, şehit çocuklarının eğitimi için kermes düzenledi. Sevilay Yıldız, eşi Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'a zeytin yağlı sarmayı tanesi 50 liradan sattı.

Emniyet Teşkilatı Mensupları Yardımlaşma Derneği üyeleri, polisevi önünde düzenledikleri kermeste evde yaptıkları yiyecekleri satışa sundu. Şehit çocuklarının eğitimi yararına düzenlenen kermese Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, eşi Sevilay Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in eşi Ayşenur Küçükler ve polis eşleri katıldı. Polis eşlerinin yaptıkları börek, pasta, sarma, kurabiye, yaş pasta vatandaşların beğenisine sunuldu. Satış yapanlar arasında bulunan Sevilay Yıldız, eşi Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'a zeytinyağlı yaprak sarmasının tanesini 50 liradan sattı.

Sevilay Yıldız, halkla kaynaşmak için açık havada kermes düzenlediklerini belirterek, "Kermesimizin amacı üniversitede okuyan şehit çocuklarına burs verebilmek. Personelimizin eşleriyle tamamen evde yatığımız ürünleri satıyoruz. Burs verdiğimiz 17 öğrencimiz var. Bu sayıyı 30'a çıkaracağız" dedi.

Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız da "Çocuklarımıza ne kadar önem verirsek geleceğimiz o kadar iyi olur. Karınca kararınca gönülden yapılan bir yardım. Umarım yararımız dokunur" diye konuştu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • hülşya emree 01 Ocak 1970 02:00

    merhaba saygım memniyet müdürü

  • hülşya emree 01 Ocak 1970 02:00

    merhaba saygım memniyet müdürü