İlçeler Haber Girişi : 04 Nisan 2012 17:20

Polis mavi kapak topladı

Polis mavi kapak topladı
Erzurum Narman İlçe Emniyet Amirliği personeli, mavi kapak sosyal sorumluluk projesine destek olmak amacıyla 2 aydır topladıkları kapakları kampanyayı başlatan Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne gönderdi.
Erzurum Ajans-Erzurum Narman İlçe Emniyet Amirliği personeli, mavi kapak sosyal sorumluluk projesine destek olmak amacıyla 2 aydır topladıkları kapakları kampanyayı başlatan Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne gönderdi.
Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde bir öğrencinin başlattığı mavi kapak sosyal sorumluluk projesi ile toplanan her 300 kilogramlık mavi kapakla bir engelli vatandaşa elektrikli sandalye alınması planlanıyor. Narman Emniyet personeli kendi imkanlarıyla topladıkları yaklaşık 32 kilogram 4 torba mavi kapağı bir engelli vatandaşa katkısı olur düşüncesiyle postayla kampanyayı başlatan Ege Üniversitesi'ne gönderdi. Narman İlçe Emniyet Amiri Başkomiser İskender Güray Keskin, "Ege Üniversitesi'nde bir
öğrenci kardeşimizin başlattığı mavi kapak sosyal sorumluluk projesine bizler Narman Emniyet Amirliği personelleri olarak yaklaşık iki ayda 32 kilogram kapak topladık bu projeye destek olmak amacıyla 2012 yılı sonuna kadar toplamaya devam edeceğiz polis haftası olması nedeniyle şimdiye kadar topladığımız kapakları göndererek polis haftası etkinliklerinde Narman emniyeti olarak bir farklılık olmasını düşünerek hem kampanyaya destek olmuş olacağız hem de personelimizin 2 ayda 32 kg mavi kapak
t
oplayarak gösterdikleri duyarlılığın bir engelli vatandaşımızın elektrikli sandalye almasıyla mutlu olacaklar düşüncesindeyiz Hem kampanyayı başlatan ege üniversitesindeki kardeşimize hem de personelime teşekkür ediyorum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.