Erzurum Haber Girişi : 16 Ekim 2012 12:00

Polisten broşürlü sahte para uyarısı

Polisten broşürlü sahte para uyarısı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) ekipleri, kurban pazarında alıcı ve satıcıları sahte para konusunda uyardı.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü (TDP) ekipleri, kurban pazarında alıcı ve satıcıları sahte para konusunda uyardı.

Polis, Kombina Caddesi üzerinde açılan Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük hayvan pazarında besicileri sahte para konusunda dikkatli olmaları için uyardı. Sahte paranın nasıl anlaşılacağı konusunda bilgi veren emniyet görevlileri, "Sahte para konusu her Kurban Bayramı öncesinde gündeme gelmektedir. Çünkü kalpazanlar sürekli insan kalabalığının ve alışverişin yoğun olduğu yerleri tercih etmektedirler. Bu yüzden bizler de vatandaşımıza Kurban Bayramı öncesi yapacakları alışverişlerde dikkatli olması yönünde uyarılarda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Alışveriş yapanların aldıkları paraya dikkat etmesi gerektiğini dile getiren emniyet yetkilileri, "Şüpheli bir durumla karşılaştığınızda 155 Polis İmdat telefonuna bildiriniz. Ayrıca, pazarda bulunan ekiplerimize de bilgi verebilirsiniz" diye konuştu.
Esnafla vatandaşlar polisin sahte para uyarısını dikkatle dinleyip, dağıtılan broşürleri de okudu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.